Nyhet · 2024-05-29

Ny utbildning i nytt format för dig som arbetar med internrevision

Nu finns en ny utbildning för dig som är internrevisor. I ett nytt format med blandat lärande får du en genomgång av vad som förväntas av dig i din roll som internrevisor och hur en internrevision av ledningssystem går till.

internrev.png

Rollen som internrevisor är en central och viktig roll i en organisation och syftar till att undersöka om organisationen uppfyller sina krav samt förbättra verksamhetens processer. I Nya internrevisionsutbildningen – ISO 19011 får du kunskap om din roll som internrevisor och hur en internrevision av ledningssystem går till, med hjälp av självstudier i form av e-learning följt av ett lärarlett tillfälle.

Vi inleder med ett lanseringstillfälle den 22-23 oktober där 12 personer har möjlighet att delta. Då får du delta till ett lägre pris mot att du svarar på en utvärdering då vi värdesätter dina synpunkter, både positiva och kring vad som kan förbättras. Först till kvarn gäller!

Den nya utbildningen syftar till att ge dig som internrevisor rätt verktyg för att agera i din roll och kunna genomföra internrevision i din organisation, i nytt format med blandat lärande.

Läs mer om utbildningen och ta chansen att vara bland de första som deltar!