Så vässar du ditt arbete med hjälp av standarder

Ny webbinarieserie från SIS

blobid0.png

Standarder skapar kostnadseffektiva processer, bidrar till kvalitet och säkerhet och främjar hållbarhet, handel och export. Standarder underlättar vid upphandlingar och när avtal ska skrivas. De bygger också trovärdighet och gör att köpare och leverantörer talar samma språk.

Med en ny serie frukostwebbinarier får du en unik möjlighet att ställa frågor om standardisering, utbyta erfarenheter med experter som utvecklar standarder och skapa nya värdefulla insikter.

Välj ett eller flera tillfällen här nedan, som är aktuella för den bransch som du verkar inom. Alla webbinarier hålls på morgonen mellan kl 09:00 - 10:00 om inte annat meddelas.


Utbildning

Att utbilda dig är den bästa investeringen du kan göra i dig själv och din organisation. Hos oss träffar du utbildningsledare som är experter och arbetar i ledande positioner inom sitt område och deltar i våra standardiseringsarbeten.

Standardutveckling

Standardisering, även kallat standardutveckling, är processen för att skapa gemensamt överenskomna lösningar på återkommande problem. Hos SIS samlas aktörer och experter i tekniska kommittéer för att delta i den utveckling av standarder som pågår både på global, europeisk och nationell nivå.